Szerző:
maflacsek » kedd júl. 09, 2013 9:45 am
Üdvözlöm a fórumozókat!!!
Hatalmas kő esett le a szivemről,ahogy Rátok találtam!!!!
Nem vagyok Bolond!!!!Ez óriási!!!
Ma éjjel,4,28 perckor iszonyú erős,leginkább busz túráztatásához hasonló hangra riadtam fel.(megjegyzem nem először mostanában-füldugóval a fülemben...)Amúgy,csak a "szokásos" öreg dísel motort lehet hallani,de éjszaka,újabban,teljesen felerősödik.
Kirohantam az utcára.A mi utcánk,1 csendes,szűk,kis utca a kertvárosban,ami egy forgalmasabb utcát keresztez..
Ezen az utcán ácsorgott 1 busz.Mire odamentem volna,hogy szóljak neki elment...Majd jött,még 2, akiknek semmi keresnivalójuk a környékünkön...
Elcsendesedett minden,és én visszamentem a lakásba...2 perc múlva újra elkezdett túrázni ,és újra,és újra,és újra...Ez,már nem az a búgóhang!!!
És,mint írtam,már egyre többször ezt hallani...
Már,kb. 8 éve,hogy először meghallottam a "hangot".
Az összes fázisán átestem annak, amit leírtatok.
A lányom, a környezetem nem hallott semmit,így,már lassan kezdtem elhinni,hogy bolond vagyok.
Azóta többször költöztünk.Ha a "hang"-hoz hasonlót hallottam, természetesen azonnal ugrottam rá,de,hál istennek mind,csak rövid ideig volt hallható,így lassan megszüntek a félelmeim,és nem igen hallottam többet őket.
Közben vidéken is laktam.
Külföldön dolgozom,kis falvakban.Élveztem a csendet,megnyugodtam.
Sajnos nem zavartalanul,ugyanis bizonyos időközönként, a pici,csöndes falukban éjszaka felébredtem azokra a "megmagyarázhatatlan hangokra", amiket később felfedeztem a youtube-on is.
Ezek nem azok a hangok, amik az őrületbe kergetnek,és,csak időnként hallani!
Mindenesetre ezek is fúrcsák,nem is kicsit...
Amiért beírok a fórumba, az a következő;
Visszaköltöztem Bp-re,és ,már a következő héten el kezdett zúgni elősször az egyik,majd a másik fülem.
Nna,gondoltam, ez a pesti zajártalomtól,v.az elektroszmogtól van,és igen elkeseredtem,amikor nem találtam rá semilyen gyógymódot.
A Face-n belekerültem 1 "ébredező"csoportba, ahol meséltem a "hang"-okról,meg a fülzúgásomról.
Kaptam én ott mindenféle választ, amiktől egyáltalán nem nyugodtam meg.
Nem sokkal utánna arra érkeztem egyszer vissza a munkából,hogy fel van ásva az utcánk,csak elöttünk,meg ,még néhány ház előtt.Hiába kérdezgettem,mi történt,senki nem tudott semmitt...
Viszont,a rákövetkező héten, eleinte 1x, aztán többször is egy héten megjelent a "hang"...
Iszonyúan megijedtem,mert nem tudtam tőle kipihenni magam.(heti váltásban dolgozom kint 24 órás házigondozóként)
Ha hazajövök,gyakorlatilag passzívan töltöm a hetet,hogy regenerálódni tudjak.
Nna, ennek egycsapásra vége lett.
Ráadásul mindig a munkába utazás éjszakáján volt nagyon aktív a "hang"(reggel ugyanis hajnalban kelek,utazom,és egésznap dolgozom,éjjel is.Így,már fáradtan kezdem a hetet(60 éves vagyok,már nem olyan könnyű)
Egy idő után,már rettegtem az indulástól.Kipróbáltam 1 csomó füldugót,(ami hellyel-közzel használt is),de az indulás éjszakáján nem merem betenni a fülembe,mert az ébresztőt nem hallom...
Egyszóval óhatatlanul is összefüggésbe hoztam a dolgot a Faces beírásommal...(lehet,már üldözési mániám van?)
Tehát bekerültem 1 ördögi körbe;kint azért vagyok fáradt,mert,már fáradtan kezdek neki,aztán végigrobotolom a hetet,majd hazajövök,és itthon a "hang"-tól,pedig nem tudok aludni rendesen.Néhanapján,amikor,meg nincs a "hang", akkor,meg a fülzúgástúl őrülök meg!!!
A tinnitus egyes magyarázatok szerint úgy jöhet létre,-ha nincs szervi elváltozás-,hogy az agy szabadulni akar valamitől,(nem akarom hallani,nem akarok róla tudni szindróma-lásd GNM)
És itt a kör bezárul...Gondoltam,de tévedtem...
3 hónapja 1 másik kisfaluba kerültem,ha lehet,még kisebb,mint az eddigi helyeim.
Azt azért szeretném megemlíteni,hogy egész életemben bagoly tipusú voltam,nehezen kelő.
A második alkalommal,amikor kint dolgoztam a ház előtt egyszercsak megjelent egy szerelőautó.Felbontották a flasztert,és 2 napig dolgoztak.(?!)
Majd másnap hajnalban 4-körül megjelent a "hang"...
Azóta pontosan úgy,mint itthon folyamatosan,kisebb megszakításokkal,éjjel különösen hangosan lehet hallani.
Mondom,egy pár ezres lakosú picike faluban...
Azóta mindennap hajnalban kelek,nem tudok visszaaudni.Kint is ,itthon is.Úgy érzem kialudtam magam,miközben halálos fáradt vagyok...
Itthon legalább délutánonként hunyok egy kicsikét,elalszom a gép előtt,de kint ezt nem tehetem meg.
Egyszóval negyon el vagyok keseredve,de legalább,már nem tartom magam bolondnak!!!
Viszont nem hagy nyugodni a gondolat,hogy összefüggés vélek felfedezni a;Face beírásom,az utck felbontása,és a "hang" között...
Utánna olvastam egy picikét a zajártalomnak,és a frekvenciáknak...
Különböző fázisai vannak, amiknek a végső stádiuma,nos... ;akár öngyilkosság is lehet,ha addig nem hal meg az ember a zajártalomtól kialakult betegségek valamelyikében...
Nem valami ragyogó kilátások...