Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon, csak tegnap találtam rá a témára, ami nagyon izgatottá tett! Rádöbbentem, hogy nem egyedül vagyok, sőt, nem csak néhányan vagyunk ezzel a problémával! Sőt, a fórumot 1-14 oldalig végigolvasva döbbentem rá, hogy szinte világméretű a jelenség, és rengeteg ember életét keseríti meg!
Én körülbelül két éve érzékelem a búgó hangot, ami leginkább a Taos Hum videón lévőhöz hasonlít. Éjszakánként hallgattam, mintha egy automata váltós dízel monstrum (pl.nagy súlyú darus kocsi) fogna bele nagy erőlködésbe, gyorsulásba az utcánk végén. De soha nem ér oda
Majd én is -ahogy a legtöbben- elkezdtem nyomozni a hang forrását a házon belül. Tévénk nincs, számítógép kihúzva, villanyok lekapcsolva. Egyedül a hűtőgép maradt lehetőségként. De éjszaka bóklászva a lakásban, azt is kihúzva, a hang megmaradt! Majd elkezdtem gyanakodni arra, hogy talán a halláskárosodásom miatt van ez is. Ugyanis elég sokat dolgozom viszonylag hangos gépekkel, ami miatt szinte állandóan cseng a fülem. De ezt is kizártam egy idő után, ugyanis egyes helyiségekben némiképp eltérő intenzitással hallom a búgást, illetve ha forgatom a fejemet, akkor is változik, míg a fülcsengés állandó. Továbbá amikor abbamarad a búgás, az nem úgy történik, mint ahogy pl egy nagy hanghatás utáni fülcsengés múlik el. Sőt, nem is úgy, mint mikor egy motor leáll. Hanem mint ahogy pl. egy búgó trafót kikapcsol az ember! Tehát gyanítom, hogy az elektromos jelengéghez hasonló dolog okozza, és nem mechanikus szerkezet.
A fórumot végigolvasva egy pár felvetést végiggondoltam.
Említettétek korábban, hogy szinte minden városban van valahol ipari üzem, hőszivattyú, generátor, stb., ami ezt produkálhatja. Nos, én ezt is kapásból kizárnám. Hiszen többen is említették, hogy kicsi faluban, illetve egyéb lakott településtől messze fekvő tanyán is ugyanúgy megvan a jelenség. Másrészt ha máshol alszom, akkor ezek szerint más irányból, vagy legalább más intenzitással kellene hallanom a hangot. De NEM ÍGY VAN! Ha a város másik végében alszom, akkor is ugyanazt a búgást, ugyanúgy érzem. Sőt, ezek szerint a világ másik felén (akár Mexikóban) élők is ugyanezt hallják.
Azon is elmélkedtem, hogy sok hozzászóló gödöllői, ahogy én is, és ennek a helynek talán van olyan létesítménye, adottsága, ami felerősíti, vagy akár generálja ezt. És nyugat-északnyugat felől érkezőnek vélik a zajokat. Gondoltam arra, hogy talán a nemrég megépült M31 autóútnak köze lehet hozzá. Nincs olyan közel, azonban a nagyobb teherautók hangja hallatszik, illetve a hasonló autóutakra jellemző keresztirányú csíkok, bordák miatt cseletkező csattogás is. És talán ez okoz olyan rezgést a talajban. De a búgás abbamaradásának jellemzői miatt ezt is elvetettem. Hiszen az autóforgalom nem áll meg tizedmásodperc alatt
Viszont az a felvetés megfogott, mely szerint a talajfelszín alatt lévő vízkészletek erősítik, terjesztik a hangot. Ugyanis tudvalevő, hogy Gödöllő és környéke rendkívül gazdag felszín alatti vizekben. Elég csak barangolni egyet a repülőtér-Isaszeg közötti -egyébként szerintem gyönyörű- vidéken, akár egy kiadós csipkebogyó gyűjtés keretében.... Szinte lépten-nyomon vízmű kutakba botlik az ember. A vízműveknél dolgozó ismerősömet is kérdeztem, ő is megerősítette a meglátásomat a vízkincsünket illetően. Tehát van mi erősítse azt a hangot, amiről viszont még mindig nem tudjuk, honnan ered
Gondolkodtam a széljárással, széliránnyal kapcsolatos felvetésen is. Mi van, ha a légmozgás rezonanciát okoz egy-egy épületben, vagy műtárgyban, ami aztán a talajon keresztül akár továbbítja azt? De ez sem állja meg a helyét. Az elmúlt hetek unalmas, egyhangú, mozdulatlan ködös szürkeségében ugyanúgy társam volt éjszakánként a zúgás, mint máskor.
Valamelyik nap reménykedtem benne, hogy talán sikerül megfejtenem a rejtélyt. Egyik hétvégi napon reggel az ágyban fekve pont a búgás miatt mérgelődtem, hogy nem csak az éjszakát, de a reggelt is muszáj megmérgezni ezzel?!
Aztán 7:10-kor abbamaradt! Gyanítottam, hogy a közvilágítást talán ilyen tájban kapcsolják le, és az okozza az egész éjszakás őrületet. Másnap reggel izgatottan vártam az utcai lámpák lekapcsolását. Nos, az nem is 7:10-kor történt, illetve a lekapcsolástól függetlenűl a búgás megmaradt zavartalanul, kitartóan.
Nos, szépen kifejtettem, hogy mi NEM lehet, és szerintem miért nem.
Klassz!
De akkor mi lehet? Valami olyan dolog, ami a légkörből, meghatározhatatlan irányból származik? Ebben az esetben a HAARP tevékenységekkel kapcsolatosan terjengő radarfelvételek jutnak eszembe, amik nagy területet fednek le. Másra nem tudok gondolni.
Vagy a talaj mélyéről származik? De honnan? Ki, kik, hol generálják azt úgy, hogy egymástól több 10, vagy akár több 100 kilóméterre ugyanúgy bukkan fel?
És a másik nagy kérdés, MIÉRT? Nem tartom magamat üldözési mániásnak, de összefüggést vélek felfedezni a kedélyállapotom és a jelenség között! Az utóbbi időben (1-2 évben) önmagamhoz képest igen apatikussá, szúróssá váltam (mint ahogy a környezetemben több emberen is tapasztalom ugyanezt). Igen ritka, amikor megtalál a jókedv. Pedig higgyétek el, nem harcolok ellene
A közelmúltban volt egy olyan reggelem, amikor fitten, jókedvűen ébredtem. Egyből feltűnt, hiszen hónapok óta nem volt ilyen. Inkább a karikás szemek, fejfájás, kialvatlanság, ami jellemző... És nézzenek oda, ezen a reggelen NEM HALLOTTAM A HANGOT! Csak a kutyák ugatását, néha egy-egy autót. Olyan jó volt!!! Komolyan, mintha 20 kilós terhet emeltek volna le az agyamról!!! Ez a folyamatos terhelés izgatja, lemeríti, kinyírja az agyat! Az ember szúróssá, közönyössé, ingerlékennyé válik, ez a lelki állapot pedig köztudottan egy idő után tükröződni fog testi tünetekben is!!!
Nos, a kérdés, ezt a jelenséget valakik tudatosan, szánt szándékkal idézik elő, vagy a véletlen folytán tűnt fel a világ számos helyén? Ha az előbbi, akkor vajon kinek áll érdekében, hogy embertömegek kerüljenek ilyen állapotba?
Ha -végső magyarázatként- a HAARP jelenséget vesszük elő, hihetőnek tűnik a folyamat. Hiszen a tudomány képes már ilyen jellegű, tudású eszközök előállítására. De ugyan ki képes napi sok millió gigawatt energiát befektetni pusztán azért hogy az embereknél ezt az állapotot előidézzék, mellesleg tönkretéve ezzel saját magukat is???