Engem is rettentően idegesit hogy ha nem hagynak aludni ! Érzéketlenné nem válok tőle csak egy kicsi agresszivitás jelentkezik amit persze magadon nem mindig veszel észre ! Én már gondoltam ezekre a nagy tv és rádio adokra is amik a hegyeken vannak itt ott !
Jó felvetés...
Na meg a NATO lokátor, amit mindenáron telepíteni kellett....
A fene vigye el, sehol nincsen radarkép archívum a neten!
Tavaly március, és április folyamán többször tapasztaltam érdekes dolgokat a radarképeken!
Esős időben, amikor DNY - ÉK irányban, viszonylag nagy sebességgel haladtak a felhők, és az egész ország felett gyenge esőt mutatott, voltak olyan helyek, amik felett egy helyben álló, szabályos koncentrikus körökben órákon keresztül eltérő színű volt a kép (zöld - sárga, tehát nagyobb csapadék intenzitást mutató). A kiterjedése 3-4 gyűrűnyi volt, nagyjából megyényi területet lefedő. A középpontja pontosan kivehető volt. Az egyik Gelse - Nagybakónak közötti (Zala) területen, a semmi közepén volt. Igyekeztem utánanézni, hogy milyen lokátor / TV torony, vagy hasonló létesítmény van ott, de semmi. Csak a békés zalai dombok...
Aztán volt ÉK-i régióban is. Akkor készítettem printscreen-eket, de már odavesztek egy újratelepítés miatt.
Szóval jó lenne tudni, hogy azok mik lehettek? Lehet-e köze a zúgáshoz?