Ezermester Fórum

Kérdések és válaszok minden más témában, vagy amit nem tudsz besorolni
631 hozzászólás Oldal: 17 / 43
Előző 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 43 Következő
Egész délelőtt pulzálva jött az a szar ! :oops:
Hahó

Stipistopp: http://www.erdekesvilag.hu/maganyos-haz ... -szigeten/

Jó, jó, de hol vannak a fák?

Ju
Judit
A sztori pedig így folytatódik : a sziget eredeti lakói egy megmagyarázhatatlan eredetű zúgásra hivatkozva hagyták el a szigetet. ;-)

Ha-ha-ha :D
Judit
Bal írta: "Valószínű, hogy az aggregátor az."

Az igaz, hogy pl. a dízel hangja is csudamód átható tud lenni!
A jómúltkor a szomszéd utcában járatta valaki órákon át az autóját. Odakint csak nagyon halkan lehetett hallani, a házban viszont úgy belengett, berezonált a levegő tőle, hogy elviselhetetlen volt!

Szerintem a Te házad is olyan mint az enyém...egy hang-villa...

ha-ha-ha :D :? :|
Judit
Borzalmas zaj van nálam is mostanában. Talán egész januárban 1-2 nap volt csend.
Egyébként azt kipróbáltátok, hogy tenyérrel nyomva a fület egy kis ideig (fél perc is elég),
majd elengedés után megszűnik-e pár másodpercre a búgás? Gondolom, hogy
a vérkeringés elszorítása miatt a búgás frekvenciája kiszűrődik ilyenkor.
Olvastam valahol, hogy a fül vérkeringését befolyásolja a nyaki gerinc állapota is.
Lehet, hogy meg kellene próbálkozni egy rendszeres nyaktornával, hátha
változtatna valamit ezen az egészen.
Hahó!

Most meg nem látom a hajót sehol, de zeng a ház, ill. a fejem.
:?:
A nyaki gerinc állapota biztos befolyásolja a hallást.
De nem rontania kéne inkább?

Még mindig nem értek bizonyos dolgokat...

Mihelyt biztossá válok egy dologban, hogy mitől van ez a rezonálás,
jön egy olyan tapasztalás, ami elbizonytalanít.

Mért van ez?

Tud valaki egy zaj- és rezgésmérő személyt?
AKINEK VAN TELEFONSZÁMA IS!?

Ju
Judit
Nem szabad egy fillért sem áldozni erre !
Összeesküvés elmélet , tömeg manipuláció ? Nem valószínű , ez a zaj válogatás nélkül be megy a lakásokba , legyen az egyszerű halandó vagy politikus .
Időjárás befolyásolás ? Ahogy elnézem , sehol nem jött be !/ ha csak nem ez volt a cél /
Télen , ha tiszta az idő máskor is , erősebben hallani. Nappal - szélben gyengébb , éjjel erősebb. Hajnalban a csúcs./ maga a gyönyör /
Mihez hasonlít ez a hang ? / orosz búvárszivattyú a kútban ? , régen a TSZ -ben a fejőgép hangja ? , Erős transzformátor zúgás ? ,nagy motoros repülő vagy tengerjáró a távolban - néha megspékelve egy félig rakott betonkeverő hangjával ?
Szerintem meg lehet határozni az irányát / Kell egy iránytű , egy térkép , Amikor nagyon hallani valami nyílt zajmentes helyre kimenni ,szem becsuk tenyerek a fülhöz , körbefordulás és amelyik irányból erősebb . Egy próbát megér.Én a nyugati határszélen lakom , innen dél -délnyugat között lehet hallani .
Én 2000- ben csináltam egy tesztet ami alapján eljutottam egy tőlünk távoli helyre , érdekes volt amit láttam , amit hallottam...Ha elolvad a hó , megint elmegyek , az eredményt közölni fogom , talán segítség lesz .
Ha lehet , kérnék irányokat .
További jó hallgatózást!
Biztos hogy Debrecentől nézve nyugati irány ! Valami baszott nagy izé lehet ! Fenntartom azt hogy a hegyekben lehet valami !
Én hiába hallgatózom, csak a ház rezgését hallom, de nagyon.
A hang irányát nem.
És nagyon elegem van belőle!
Ha valaki tudna segíteni...!
Hogy lehet áthangolni a házat (a hang-villát)?

Ju
Judit
Nem tudsz elbújni tőle még a pincébe se ! Elegem van belőle nekem is hidd el ! :x A tököm tele van ettől !
Én egy éven keresztül csak ugy tudtam aludni ha szolt valami zene. Ravel Boleró - ját tudom javasolni .
Debrecentől nyugatra .....belefér . köszi
Nagyon halható volt vasárnap hajnalban !
sashju írta: Hahó

Stipistopp: http://www.erdekesvilag.hu/maganyos-haz ... -szigeten/

Jó, jó, de hol vannak a fák?

Ju

Majd ültetek párat, berendezem azt a jókora nagy telket
És még jóféle szánkódomb is van rajta :D
Jelenleg is érzékelhető !
Előző 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 43 Következő
631 hozzászólás Oldal: 17 / 43