Ezermester Fórum

Kérdések és válaszok minden más témában, vagy amit nem tudsz besorolni
631 hozzászólás Oldal: 20 / 43
Előző 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 43 Következő
azért írok, mert ma éjszaka a szokásostól eltérően éjfélkor még teljes csend volt nálam.
ilyen sosem volt még az elmúlt jó pár hónap alatt.
aztán persze valamikor éjszaka rázendített, és most reggel 8-kor irgalmatlan búgás megy.
Debreceni jelentés: itt is csend volt éjjel de reggelre is megmaradt, legalábbis 7 órakor még csodálkoztam, hogy valami nincs rendjén... :)
Jelenleg nagyon halható most ! Olyan mély szinten hogy a füldugó se tompitja kellő képen ! valamely délelőtt is ment elég sokáig ! Rohadna meg aki felelős ezért a zajért ! :x
Itt borzalmas volt egész hétvégén! Éjjel-nappal erős volt!
De ma reggel bedöglött! :twisted:
Megszakadt, újra kezdte, pár másodperc múlva megint megszakadt, és úgy maradt!
Remélem végleg bedöglött, bármi is legyen az! Mert végre ALUDNI AKAROK, nem ezt hallgatni hajnalban!
Na most erre kíváncsi lennék, hogy aki olvassa a fórumot, annál mi volt feb.9-ről 10-re virradó éjszaka és hajnalban,
mert nálam (Érd) baromi nagy csend volt, még most sem akarom elhinni.
Reggel szintén semmi búgást nem lehetett hallani.
mordsithboy írta: Na most erre kíváncsi lennék, hogy aki olvassa a fórumot, annál mi volt feb.9-ről 10-re virradó éjszaka és hajnalban,
mert nálam (Érd) baromi nagy csend volt, még most sem akarom elhinni.
Reggel szintén semmi búgást nem lehetett hallani.

Azt nem tudom, hogy akkor éjszaka ment-e. Én 5 körül ébredtem, akkor megvolt a hang. Aztán 6 körül állt le, ahogy írtam. Utána nem tért vissza. Este sem hallottam, és ma reggel sem! Ajándék idő? Mindenesetre nagyon jólesik ez a csend!!!
Itt most délelőtt is halható de nagyon halkan !
Most délután elkezdett erősebb leni de nagyon ! Mi lesz itt éjjel ? :(
Most nagyon hangos ! Ment délután is ! :oops:
Bizony! A hét eleji csend után itt is egyre jobban visszaerősödik :cry:
Éjjel megint nem volt nyugalom !
Tegnap éjjel és tegnap előtt éjjel is ment elég erősen ! Most délután 1 körűl van és halható csak szaggatottan most ! Idegesitő de nagyon !
Sajnos itt is folyamatos, erős.
Napközben ugyan nem hallom a munkahelyen a zajok miatt, de délután ahogy hazaérek, már hallom :x
Kedves bal ! Ha te közelebb vagy .Ott milyen lehet az erőssége ? El se merem képzelni ! Itt meg bolondit szép lassan ! :x
Helló mindenki! Ez probléma minket is foglalkoztat jó ideje. Nekem van egy feltevésem ezzel kapcsolatban: a légifolyosók a fejünk felett! Lehet így elsőre komolytalan DE megfigyeltem előző lakhelyünkön Budapest szélén, Őrmezőn, (XI.ker), hogy megváltoztatták felettünk a légifolyosó irányát és íme megjelent egy monoton zaj. Amikor Pusztaszabolcsra költöztünk ugyan ezt a zajt észleltem és hallom éjszakánként. Ez azért mond valamit mert itt van a légifolyosók találkozó pontja! Így mondták. Lassan kezdem megszokni, remélem sikerül. Üdv
Előző 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 43 Következő
631 hozzászólás Oldal: 20 / 43