Ezermester Fórum

Kérdések és válaszok minden más témában, vagy amit nem tudsz besorolni
631 hozzászólás Oldal: 22 / 43
Előző 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 43 Következő
Nyugati széljárás esetén a legerősebb ! Legalább is erre felé !
Hali újból!
Igen, ezeket a radaros dolgokat csak kínomban írtam be, mert már összevissza olvasok minden hülyeséget, hátha rájövök, mi ez a hang.
Most éjszaka (márc. 04-05.) tudtam aludni, mert a hang csak egészen picit hallatszott, nem volt zavaró.
Betegség: vérszegénység, pajzsmirigytúltengés, ízületi gyulladás, néha nagyon erős migrén (kegyetlen tud lenni!)
Kedves Sprite!

Magam is úgy tapasztaltam, hogy mára virradó éjjel meg tegnap napközben egész tűrhető mértékű volt a zúgás, bár háromszor azért ma éjjel is arra ébredtem, hogy egy repülőgép van a fejemben.

Gondolod, hogy a felsorolt egészségügyi problémáid és a hang között összefüggés van? Mire alapozod ezt?

Nekem daganatos betegségem alakult ki, amit főleg annak tulajdonítok, hogy rettentően kizsigereltem a szervezetemet a folyamatos, napi 14-16 óra munkával és mellette tanulással, amire még rátett egy lapáttal, hogy a zúgás miatt szinte egyáltalán nem tudtam - és tudok ma sem - pihenni. Azt nem tudom, csak vannak ilyen érzéseim, hogy túl a hanghatáson valószínűleg ártalmas lehet maga a hanghoz kapcsolódó rezgés és annak frekvenciája is, de erre utaló hiteles és kompetens forrásokat még nem találtam eddig.

Üdv:

Zsofec
Kedves Zsofec!

Nem hiszem, hogy ettől a zajtól vannak a nyavalyáim. A vérszegénységem és a fejfájásom nagyon régi, az ízületi gyulladást (a hajlamot rá) pedig örököltem (a pajzsmirigytúltengést is).
A zaj valós nem értem egyesek miért menekülnek el a valóság elől ! Nekem is tele a tököm vele ! :x
Sziasztok!

Nos, megint összecsengenek az észleléseink. Ma hajnalban, reggel nagyon halk volt. Megvolt ugyan, nem volt teljes csend, de rendesen fülelni kellett, hogy halljam.

Amikor már kezdem azt gondolni, hogy helyi jellegű a dolog, és a környéken kell keresgélni, akkor jön egy olyan észlelés, ami arra mutat hogy valószinűleg mindannyian ugyanazt halljuk, és ezek szerint messziről jön.
Aztán ez fordítva is igaz.

Mivel nem tudhatjuk pontosan mi ez, ezt sem szabad kizárni:
1:
http://aranylaci.fw.hu/haarp/haarp.htm
"ha egy személyt 6.6 Hz-es frekvenciának teszünk ki, akkor depresszióba esik, míg 10.8 Hz-es agresszív tombolási hajlam uralkodik el rajta."

2:
http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/0 ... rzasa.html
"És addig lehet ellene védekezni ?

- Egyedüli ideiglenes megoldás a WiFi. Azt, hogy miért már nincs időm elmondani, de nézzétek meg a wifi működési tartományát, mennyi ! 2.5 - 5.0GHz, így aztán olyan zavart képes előállítani, ami már elég ahhoz, hogy a HAARP hullámai nagyon gyenge dózisban jussanak el hozzátok...."

Lehetséges magyarázat arra, hogy egyes helyeken miért NEM hallható.
Egyébként a munkahelyemen én sem hallom, teljes a wifi lefedettség :shock: :roll: :wink:

Megoldás: beköltözöm a munkahelyemre :lol: . na jó, ez viccnek is rossz.
Ja, egyébként a második cikk végén van egy fotó a körkörös felhőkről.
Ilyet gyakran látok én is a radarképeken, ha esős időben figyelemmel kiséritek, előbb-utóbb látni fogjátok Ti is. Egy helyhez kötött körkörös felhők akkor is, ha egyébként nagy iramban vonul a front!
Hali, sziasztok!

Éjszaka megint tudtam aludni :)

Ez a wifi-s dolog érdekes. A lányom tud a telefonjával kapcsolódni hozzá. Volt, hogy még a földön fekve is keresgélte telefonnal a kezében, h hol van wifi. Valahol van nálunk a házban valakinek (társasház) és volt, hogy rá tudott csatlakozni (de nem mindig). Mondjuk ő csak azért próbálta, mert játékokat szeretett volna letölteni + frissíteni.
Sprite_ írta: Hali, sziasztok!

Éjszaka megint tudtam aludni :)

Itt is elég halk volt. Reggel 6 előtt erősödött fel kissé, de korántsem olyan szintre, mint amilyenen az elmúlt hetekben volt.
Most megint örülünk kicsit, azán kapjuk a következő adagot.
Üdv!

Nálunk mára virradó éjjel 3:20 körültől reggelig őrjítően erős volt a zúgás. Érdekes, hogy a ma éjszakáról szóló eddigi beszámolók épp ellenkező tapasztalatokról szólnak. Nálunk tegnap esett az eső, ilyenkor mindig felerősödik a hang.
Hahó mindenkinek!

Én sem hordanék kütyüt a fülemben.
...
Valaki itt az egyik írásában tarkótáji fájdalmakkal hozta összefüggésbe
a hang hallását...
Csak van egy kis bökkenő.
Ha azért hallom, mert fáj a nyakam, akkor
aki idejön hozzám, az mért hallja?

Szóval ez is kilőve.

még mindig hasonló zajról beszélünk, igaz?

https://www.youtube.com/watch?v=7FMkbAqQE7c

Ju
Judit
Kedves Ju!

Igen, részemről valami ilyesmiről beszélek, csak épp az Általad belinkelt videón hallható hang 90-110 Hz közötti frekvenciájú, amit viszont én hallok és amit nálunk bemértek, az ennél még sokkal mélyebb hang, 10-12,5 Hz közötti. De a lényeget tekintve ilyesmi, igen.

Most találtam egy videót arról, hogy a jelenség már évtizedekkel ezelőtt ütötte fel a fejét, meg néhány, jobb híján született magyarázatról arra, hogy mi okozhatja, íme:

https://www.youtube.com/watch?v=4zfEC1baaI8

A 3 perc 50. másodperc körül lehet pár másodpercre hallani a hangot. Megoldás továbbra sincs, sajnos.

Üdv:

Zsofec
zsofec írta: Kedves Sprite!

Magam is úgy tapasztaltam, hogy mára virradó éjjel meg tegnap napközben egész tűrhető mértékű volt a zúgás, bár háromszor azért ma éjjel is arra ébredtem, hogy egy repülőgép van a fejemben.

Gondolod, hogy a felsorolt egészségügyi problémáid és a hang között összefüggés van? Mire alapozod ezt?

Nekem daganatos betegségem alakult ki, amit főleg annak tulajdonítok, hogy rettentően kizsigereltem a szervezetemet a folyamatos, napi 14-16 óra munkával és mellette tanulással, amire még rátett egy lapáttal, hogy a zúgás miatt szinte egyáltalán nem tudtam - és tudok ma sem - pihenni. Azt nem tudom, csak vannak ilyen érzéseim, hogy túl a hanghatáson valószínűleg ártalmas lehet maga a hanghoz kapcsolódó rezgés és annak frekvenciája is, de erre utaló hiteles és kompetens forrásokat még nem találtam eddig.

Üdv:

Zsofec

Hahó Zsofec!

Merre laksz?

Judit
Judit
Sprite_ írta: Hali újból!
Igen, ezeket a radaros dolgokat csak kínomban írtam be, mert már összevissza olvasok minden hülyeséget, hátha rájövök, mi ez a hang.
Most éjszaka (márc. 04-05.) tudtam aludni, mert a hang csak egészen picit hallatszott, nem volt zavaró.
Betegség: vérszegénység, pajzsmirigytúltengés, ízületi gyulladás, néha nagyon erős migrén (kegyetlen tud lenni!)

Ilyen betegségeket okozhat ez a zaj?
Mert akkor részemről +
:(
Utóbbi 1 évben rosszabbul vagyok.
A zajt tavaly már tuti hallottam.
Ősszel erősödött.

Ju
Judit
Hahó mindenkinek!

Hányan lehetünk itt szenvedők...?
Ugyanis kitaláltam valamit.
Valószínűleg nem lesz megoldás, de hátha...
Mindenesetre hatásos lesz.
Ha benne vagytok.

Szóval arra gondoltam, le kéne írni egy fél oldalban mi a problémánk a zajjal, mit okoz, mit tapasztalunk.
Aztán mindenki aláírja a maga szövegét (ami ugyanaz lesz mindenkinél), és beküldjük a következő helyekre e-mailben:
- Budapestre a rendőrségre (központba)
- Budapestre a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumnak
- az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőségnek
- az illetékes helyi rendőrségekre
- az illetékes környezetvédelmi szervnek (kormányhivatalok) /lásd.: legalsó link/
- az illetékes környezetvédelmi, természetvédelmi és vízügyi felügyelőségeknek

Fontos, hogy a központoknál egyszerre legyen beküldve ugyanarra az e-mail címre.
És ezt mind egy napon, egyszerre.
Erre muszáj lesz valamit lépniük...

Ki akarja megírni a levelet?
Vagy megírjam én?

És még egy fontos kérdés:

Ha a zaj keletkezési forrása bármi lehet, bárhol, és a víz vezeti...stb
akkor mért van az, hogy csak az utóbbi 2 évben halljuk, ill. az utóbbi időben kezdett nagyon zavaróvá válni?

Most saját magam véleményét cáfoltam meg, de ez van...

Véleményt kérek a fentiekről.

Üdv.: Judit

Info.: http://ktvktvf.zoldhatosag.hu/menu/hire ... 005_01.htm
http://www.orszagoszoldhatosag.gov.hu/
http://www.zoldinfolanc.hu/index.php?op ... &Itemid=80
http://www.kvvm.hu/index.php?pid=8&sid=68&katid=11

Jelenleg nincs jobb ötletem
Judit
Előző 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 43 Következő
631 hozzászólás Oldal: 22 / 43