Ezermester Fórum

Kérdések és válaszok minden más témában, vagy amit nem tudsz besorolni
631 hozzászólás Oldal: 30 / 43
Előző 1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 43 Következő
Üdv!

Már majdnem azt mondtam, hogy sarlatánság, a szenvedők lehúzása, de rájöttem hasonló gépem nekem is van. Állóventilátornak hívják. :D
Mivel tetőtérben van a háló, így nyáron alapvetően melegebb, mint lent, ezért egész éjjel megy a másik szobában egy állóventilátor és mozgatja a levegőt. Ha ezt veszem, akkor lehet létjogosultsága ennek a készüléknek is. Pár napig jobban zavar, mint a hang, aztán már hiányzik ősszel, ha nincs rá szükség. Télen meg belép a központi fűtés hangja, akkor az iminálja el a hangot.

Tegnap (16-án) nálunk elég zavaróan erős volt a hang, előtte meg napokig szinte teljes csend, vagy alig hallható. Influenzával vergődöm már napok óta, rosszul alszom, gyakran ébredek, nem volt kellemes. :(
Üdv !
16-án és 17-én este és a rákövetkező hajnalon halálos csönd volt én felém legalább is !
Tudtam volna aludni ha nem lennék infulenzás én is !
Ma változott a hangja nálunk. Nem csak a jobb fülemben hallom. :( Influenza miatt lenne? Így zavaróbb. :(
Ha megy mindkét fülemen hallom ! Az influenza szerintem nem az teszi ! Mivel taknyolok a hasam megy és e -miatt nem alszom két napja az is zavar ami nem szokott ! 1 hónapja nem voltam emberek közt ! Hogy büdös francba lettem ilyen beteg ? A fejem meg a tüdőm szét akar menni annyira fáj mindenem !
"16-án és 17-én este és a rákövetkező hajnalon halálos csönd volt én felém legalább is !"

Nálam is totál csend van 3-4 napja.

Ja, és én már túl vagyok az influenzán, borzalmas volt...
Az jó a túl vagy rajta ! Meddig tart ez a betegség amúgy ?
Akkor felénk kanyarodott a hang, most is hallom. :evil: Így már rég dübörgött.

Összeesküvés elmélet: tesztelik, hogyan lehet nagy népességet gyorsan, nagy területen hatástalanítani. Ez még csak influenza... :roll: Véletlenül(?) nem az a törzs szaporodott el, ami ellen oltóanyagot készítettek. :roll:
Itt halkan halható most !
sashju írta: Hahó!

Azért gondoltam, hogy írja le mindenki hol lakik, hogy ne kelljen visszakeresgélni.
Már a 29.-oldalon tartunk...

Bár aki nem tud éjjel aludni...az olvasgathat...

Ezt találtam a neten:

https://www.youtube.com/watch?v=m88EV0Ckkls

Sziasztok

Egy ilyenem van itthon (már írtam róla régebben) de én inkább a 'Lectrofant használom. Ha valakit érdekel sorstársi áron átadom.
Zugás írta: Az jó a túl vagy rajta ! Meddig tart ez a betegség amúgy ?

Mem tudnám pontosan meghatározni. Magán a lázas, kóválygós világvége-állapoton 1 hét alatt vergődtem át, kettesével kajáltam a lázcsillapítót, kevés eredménnyel, stb. Viszont a köhögés maradt, az húzódik már lassan 1 hónapja.
Életkortól, immunállapottól is függ. Szüleim 2 hétig voltak egyfolytában lázasok, tüdőgyulladás, stb.
Szóval tényleg brutális ez a vírus!
Annak idején amikor ment a H1N1 hisztéria, közel nem volt a mostanihoz...
(Megjegyzem, akkor csak azokat láttam megbetegedni, akik beadatták az oltást. Mindnek 40 fokos láza lett az oltás után két nappal 8) 9
Kellett elszólnom magam.
Ma hajnalban többször ébredtem a közepes - erős zsönnyögésre :evil:
Hahó!

Találtam ezt is:
https://www.youtube.com/watch?v=CVkngUQ4OYY

Az "enyém" meg itt van:
https://www.youtube.com/watch?v=k1Z-4F5fJ_g
(csak az az idegesítő angol szöveg ne lenne hozzá...)

És itt egy harmadik is:
https://www.youtube.com/watch?v=rmAic7i0XU0

Magyar oldalról csak a dohm-ot lehet megvenni, ha jól láttam.

De a nagy kérdésre még mindig nem kaptunk választ.:
mi a szar ez a zaj?

és miért halljuk ennyien?
és mért halkul el néha?
aztán mért lesz megint hangos mindannyiunknál?

Sziasztok
Judit
De a nagy kérdésre még mindig nem kaptunk választ.:
mi a szar ez a zaj? A központi idegrendszerre hat de hogy mi nem tudjuk !

és miért halljuk ennyien? Mert a hallásunk jó nem úgy mint a többi embernek vagy csak erre a frekvenciára átlagon felüli ! ( gondolom akik diszkoba jártak rendszeresen azok nem hallják )
és mért halkul el néha? Mert csak néha megy teljes kapacitással és függ a környezeti időjárástól !
aztán mért lesz megint hangos mindannyiunknál? Mert hangosabb intenzitással megy azért !
Egy kérdéssel kiegészíteném a témát : - HONNAN A BÜDÖS FRANCBÓL JÖN EZ A ZAJ ?
Hahó!

Ezt nézzétek:

http://www.webbeteg.hu/cikkek/magasvern ... -vernyomas

Kezdik bizonygatni, amit eddig is tudtunk...

Sziasztok
Judit
Zugás írta: De a nagy kérdésre még mindig nem kaptunk választ.:
mi a szar ez a zaj? A központi idegrendszerre hat de hogy mi nem tudjuk !

és miért halljuk ennyien? Mert a hallásunk jó nem úgy mint a többi embernek vagy csak erre a frekvenciára átlagon felüli ! ( gondolom akik diszkoba jártak rendszeresen azok nem hallják )
és mért halkul el néha? Mert csak néha megy teljes kapacitással és függ a környezeti időjárástól !
aztán mért lesz megint hangos mindannyiunknál? Mert hangosabb intenzitással megy azért !
Egy kérdéssel kiegészíteném a témát : - HONNAN A BÜDÖS FRANCBÓL JÖN EZ A ZAJ ?

Igen, nekem is ez a kérdésem ...egyébként
Próbálkoztam mp3-as fülsüketítéssel, de nem vált be.
Meg az újabb lejátszókat már nem lehet nagyon hangosítani...sajnos.

De nagyon ajánlom becenéven: Dohmit , a hangkondícionálót,
ami átmenetileg megmentett az őrülettől.
Finom zúgása elnyomja azt a szart...,
ami attól még szól...

Az elmúlt időben nagyon változékony volt nálam az erősség.
Voltak esték, mikor szinte csend volt.
(Húúú... de örültem neki.)
Aztán egyszer csak beindult, és reggel zúgásra ébredtem.

Nálatok mi a helyzet?

Most már nem is találgatok...
...szerintem a környéken valaki csinál valamit...
végül is ebben az országban mindent lehet, csak normálisan élni nem...

üdv. mindenkinek
Judit
Előző 1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 43 Következő
631 hozzászólás Oldal: 30 / 43