Szerző:
next » kedd jan. 05, 2016 11:07 pm
Kb. egy éve írtam ide a fórumra utoljára, de szinte minden nap felugrok, hátha valakinek meglesz a megfejtés.
Úgy látom, hogy a fórumozókat 2 csoportra bonthatjuk: Akik mindenhol hallják ezt a hangot, és akik nem mindenhol. Az sem biztos, hogy ugyanazt a hangot halljuk. Ha mindenhol hallanám ezt a hangot, akkor szinte biztos lennék abban, hogy egészségügyi oka van, de én a második csoportba tartozom. Nem mindenhol hallom, csak a jelenlegi lakóhelyemen, Pilisborosjenőn. Nem hallom Sopronban, Kaposváron, Budapest VI. kerületében lévő lakásokban.
Ami eszembe jutott az utóbbi néhány hozzászólással kapcsolatban:
Mivel beazonosíthatatlan a forrás, többen is gyanakodtunk radarra, mobiltoronyra, egyéb akármilyen frekvencián sugárzó antennákra. Én sem tudom kizárni egyiket sem. Lehet új tipusú radar, digitális tv, telefon 3G/4G, vagy akármilyen új technológia is, amíg nem derül ki, mi okozza a zajt, semmit sem lehet kizárni.
Az sem biztos, hogy zajról van szó. Lehet, hogy csak zajnak érezzük, lehet hogy nem is "halljuk", hanem a fülünkben lévő szervrészünkkel, vagy az ahhoz kapcsolódó agyi területtel érzékeljük a beérkező akármilyen jeleket.
Furcsa, hogy Gödöllő környékéről többen írtatok(egyből az adótornyok ugranak be), én is rálátok a Hármashatár hegyre(adótornyok), és az előző hozzászóló a felette lévő mobil?adóra gyanakszik.