Szerző:
AGSpecial » csüt. feb. 04, 2016 1:30 pm
Kedves fórum és embertársak !
Öt év telt el a téma megnyitása óta és még mindig az a kérdés ki tudná bemérni ?...
Nem meri senki bemérni a zajok okát ?
Ennyire kell félni ? attól tartok igen.
A környéken ahol lakom (Gyöngyös), egy éve (2015.02.24.-én) megjelent egy nagyon kellemetlen halk de mentálisan nagyon kínzó rezonancia.
A szobámban nagyon zavaróan jelen volt éjjel-nappal aminek hatására mentálisan legyengültem és kevesebb mint 20 nap alatt
IDEGÖSSZEROPPANÁST kaptam ! A rendőrségről ahol bejelenteni próbáltam - Vácra az ideggondozóba szállítottak.
Másnaptól már NEM hallottam ezt a hangot soha többé se a kórházba sem otthon...
Egész idáig - mert most megjelent ugyanaz a zaj (jan.12-13. utánna csend és jan 26.-ától folyamatosan !) és ugyanolyan rettentő rossz hatással van a mentális állapotomra !
és a körülöttem élőkön is látszik, erről panaszkodnak !
A fülem kitűnő - nincs fülcsengésem - rájöttem hogy A ZAJT KI LEHET ZÁRNI EGY JÓ FÜLDUGÓVAL !!! tehát nem a fejemből jön !!! -több szaktekintéllyel konzultáltam ezügyben akik ezt megerősítették ! - ezen felül abszolut zenei hallásom van
amivel pontosan be tudom határolni a zaj frekvenciáját ami 800Hz - olyan mint amikor adásszünet van a TV-ben :
https://www.youtube.com/watch?v=4yL75EvCp0w ezt kiegészíti némi rádiózaj szerű sercegés nagyon halkan - olyan mint egy lokátorzaj - néha kicsit pulzál - és ritkán a hangmagasság is picit változik - mintha valami adatátvitel történne.
Azt gyanítom hogy ez valamilyen nagyon erős rádiófrekvenciás rezgés !!
Az egész azután kezdődött hogy az ukrán válságban lelőtték az utasszállítót,Magyarország eltörölte légifolyosóit, szabad utat adott mindenkinek, és ezért felénk terelték át azt az óriási légiforgalmat ami (többek közt !!) a London -Dubai légifolyosó a VILÁG LEGFORGALMASABB légi útvonala - a VILÁG LEGNAGYOBB GÉPEIVEL libasorban repkedtek felettünk - (azóta ezt kissé elosztották , és megszoktuk de sokaknak zavarja az éjszakai alvását ami 11 ezer méterről még 2 percig hallható (30 km) miután elhaladnak felettünk !!) és akkor a környezeti vonatkozásokat ne is taglaljuk hogy hány millió liter kerozin ég el felettünk !
Én megértem hogy védeni kell őket de a polgári lakosságnak javasolhatnának valami megoldást nem ?
Hidegháború van megint - felettünk radarozgatják, figyelik egymást keletről,nyugatról, már nem csak a földről hanem drónokról és műholdakról is ! közben meg az emberek behülyűlnek, megbetegszenek, meghalnak !
MIT CSINÁLJUNK ?
EZT A ZAJT NAGYON SÜRGŐSEN MEG KELLENE SZÜNTETNI MERT NEM AKAROK TÖNKREMENNI !!
ISZONYATOS HOGY SAJÁT KIS ODÚMBAN NEM LEHETEK NYUGALOMBAN ÉS NEM TUDOK KONCENTRÁLNI ÉS NEM TUDOM KELLŐEN KIPIHENNI MAGAMAT !
Költözzek el ? - Miből ? - Hova ?