Szerző:
ErikaMate » szomb. aug. 13, 2016 12:12 am
Magával a zajjal sajnos semmi mást nem tudok tenni,csak füldugót használok, minden éjszaka,de előfordul, hogy nappal is, és ha nagyon nem bírom, elhagyom a lakást, hisz kint még ha nagyobb is a zaj, ez a jellegű idegtépő zaj nem, vagy kevésbé hallható. Egyik betegség sem gyógyítható, csak jelentős javulást lehet elérni, és egyenlőre sajnos a legjobb gyógymód elkerülni a láthatatlan sugarakat, valamint a zavaró szagokat. Mivel itt gondolom jobban olyanok vannak akik elektromos érzékenyek, így erre a részre koncentrálok: minél kevesebbet használjátok a mobil telefont, hívásig ne rakjátok a fejetekhez, lehetőleg kihangosítva, vagy fülhallgatóval használjátok, a wifi leállítva. A házban a modemről a netet csak vezetéken vezetve használjátok, én ahol használom a netet ott csatlakozom egy dugóval, (nevét nem tudom, de előkereshetem) bár tudom, hogy a tabletekkel nem lehet csatlakoztatni, de sokkal jobb notebookot használni, főként gyerekeknek, hisz ők sokkal jobban ki vannak téve számtalan betegségnek, amit okozhat a hosszú távú wifi használat. Ha mégis használtok wifit, legalább éjszakára kapcsoljátok le, és a mobil telefont is, soha ne hagyjátok az éjjeli szekrényen, mert még lekapcsolva is ad jeleket.. Ne használjatok cordless telefont, hisz legalább olyan veszélyes, mint a net frekvenciák. Ha a szomszéd wifi-jétől szenvedtek az már sokkal rosszabb, hisz ha nem tudtok rá hatni akkor sajnos nincs sok lehetőség- remélem hamarosan birtokháborításként perelhető lesz, de e pillanatban csak jó szóval érhettek el eredményt. Nekem pl. a szomszéd wifi-jétől tüzelt az egész lábam, mintha egész nap tengerparton lettem volna és este észreveszem hogy totál leégtem. Ha viszont olyan szerencsétlenek vagytok, hogy az ablakotokból láttok egy telefon jelerősítő oszlopot, akkor már nehezebb a helyzet. Általában 5-6 év mire kialakul az elektromos érzékenység, de ha máris kialakult, vibrálás a bőrfelületen, felfutó fájdalmak görcsök a lábon, kézen, kettős látással ébredés… stb. akkor jobb mihamarabb tenni valamit. A tökéletes megoldás, sajnos az elköltözés, de léteznek más megoldások. Itt Olaszországban de Németországban különösen, elektroszmog függónyt ajánlanak, (Németországban sokkal jobban ismerik ezt a betegséget ) vagy annál is hatásosabb egy baldachinos elektroszmog függönyt raktok az ágyatok fölé (árulják Németországban) . Nekem egy éve volt függönyöm, de nem volt elég, igaz, nem ért 30 cm-rel tovább az ablaknál, és nem raktam a földig, holott a radiátor miatt ott a fal vékonyabb ezért szükség lett volna rá. A mai nap érkezett ez a baldachinos megoldás, ha már fent lesz és kipróbáltam, majd beszámolok, Vannak még más megoldások is, mint falfesték, grafittal, stb. de elég költségesek, úgy tudom nem tökéletes megoldás, de nem tudok véleményt mondani, hisz nem próbáltam. Gyógyszert mint írtam, igazán kerülni kell, főként ha a génvizsgálatokon kijön, hogy a szervezet nem képes kiüríteni a szervezetből a mérgeket, és ez erre a betegségre jellemző, így én glutatione-t szedek, amiért Svájcba megyünk és peapure antioxidánst Hollandiából neten rendelem már 3 éve mindkettőt. De ezeket orvosi megerősítés után érdemes, bár nem gyógyszerek, hanem természetes étrend kiegészítők. Ezen kívül ajánlják a növény csíráztatást, sok bio gyümölcs evését, hisz a másik nagy ellenségünk a permetszerek. De konzerváló szereket is kerülni kell, és lehetőleg egészségesen étkezni, hát ennyi amit tudok mondani. Az elmúlt 3 évben még biorizonancia kezeléseket csináltam, túl vagyok már 50 kezelésen, úgy érzem nagyon sokat segített a többszörös kémiai érzékenységemen, hisz rendkívül beteg voltam (vittek kórházban azért mert, 5 méterre tőlem, ablakot tisztítottak alkoholos ablaktisztítószerrel,néhány csepp szagától 140-es szívverés és csuklott a lábam) de mivel az elektromos érzékenységgel igazán még egy kicsit hadilábon állok, így nem tudom,hogy ajánljam e, szerintem javultam, csak a helyzet romlott, hisz a lakásunk 250 méteres körzetében 7 jeladót raktak, pár évvel ezelőtt egy sem volt. Ész nélkül rakják, mit sem törődve, hogy drasztikusan növekszik az infarktusok, tumorosok száma, a gyerekek közt a zavartság, az epilepszia, stb. lényeg a telefontársaságok profitja