a függöny baldachinom fent van, igaz még a 4 pálca nélkül, hisz sehol nem találok 220 cm-róes hosszú botot, így jó rám horpad, de végül is jó, csak folyamatosan futkározik az "áram" vagy nem tudom mi a bőrömön, egy más típusú de ez sem nagyon jó érzés, viszont éjszaka nem jönnek ezek a felfutó erős fájdalmak, sem a végtagokban sem a vesémben az a nagy égető érzés. ezen a két napon határozottan kisebb volt a monoton zaj, de még mielőtt egyértelműen mondanám, még egy pár napot alszok benne, mert most nélküle sem nagyon zavar, tehát nem szertnék elhamarkodott választ adni.
Persze még csak két nap tapasztalata, de már legalább végre haza tudok menni. nem tökéletes, de sokkal jobb, mint ez a függöny nélkül, Én is voltam a tengerparton, ott ültem, de mikor a másik oldalra ültem le, ahol ráláttam több jeladó toronyra, azonnal jöttek a kis vibrációk, tehát ha láttál egy adótornyot, akkor már adhatott az is gondot. tehát pár nap múlva ismét jelentkezem
Persze még csak két nap tapasztalata, de már legalább végre haza tudok menni. nem tökéletes, de sokkal jobb, mint ez a függöny nélkül, Én is voltam a tengerparton, ott ültem, de mikor a másik oldalra ültem le, ahol ráláttam több jeladó toronyra, azonnal jöttek a kis vibrációk, tehát ha láttál egy adótornyot, akkor már adhatott az is gondot. tehát pár nap múlva ismét jelentkezem