Szerző:
jmedvegy » szomb. júl. 10, 2010 11:24 pm
Üdv!
Nem területem a satelitek világa, legfeljebb, ha este felnézek az égre, de nem olyan egyszerű, mint gondolod. Ha nincs a konkrét előfizetésed, a nagy kékségen, vagy sötétségen kivül, leszámitva az igyenes csatornákat, aligha fogsz mást látni. Parabolás ismerősöm most venne benne nyakig a UPC forgatási bulijában, hát az sem egyszerű eset.
Meg lehet próbálni a magyar forgalmazót megtalálva szrezni egy távirányitót, de utána sem garantált a jó vétel. Ellentétben a régi analóg sat beltérikkel, ha itt, ha nem áll jól az antenna, nincs belőve az adott hold adott csatornájára, nem mákos, rossz a kép. NINCS kép. Nem rég vettem hasonló okból egy DVB-T vevőt, a borotva éles analóg jelet, le kellett "rontani", hogy digitálisan a minőség jó legyen. Ma már tudom az okot is, de azt a következő órán gondoltam átvenni
.
Akkor inkább a Lalibátyó által ajánlott megoldás preferálható. Mi több, a szolgáltatók a beltérit általánosan dijmentesen szolgáltatják+garancia+szakember műszerrel állitja be, amire garancia van.
Viszont itt jegyzem meg, talán sokan nem tudják, bár a beltéri a cégé, a parabola és a fejegység a tulajdonosé, arra garancia egy évig van, utána, ha elromlik,csak saját költségre cserélik. Talán nem közismert tény.
További szép napot!