Az lenne a kérdésem, hogy alkalmankénti munkára milyen pneumatikus fúrókalapácsot vegyek? Leginkább betonba téglába szoktunk fúrni de nem napi 10 órás használatba de azért havonta elő lenne véve, 2 félét néztem ki, a Skil 1043-as és a Bosch PSB 2100RE megvettem a skilt mivel járt hozzá 3 fúró, és tokmány, de ahogy itthon kipróbáltam úgy láttam hogy nagyon kacsázik a fej és ezáltal az is amit beleraktam, kipróbáltunk másikat az is olyan volt, sőt a Bosch is, nem mertem megvenni, mert ha jól tudom akkor nyíl egyenesen kellene neki forognia mert ha hosszabb fúrót rakok bele akkor az teljesen el fogja vinni a lukat
Üdv!
Nem kívánlak eltántorítani, nekem konkrétan egy Dewalt van, pontos típust nem tudok, mert lassan egy évtizede, ha nem több, megvan, és bizony a címke kicsit már megkopott rajta. Minden évben elviszem így december táján egy generálra, kipiszkálják belőle a fél kg vakolatot, meg a maltert, újrazsírozzák, legutóbb a szénkefét is cserélni kellett. Tartani könnyű, az egész talán nincs 3 kg. Igaz, én elsősorban vések vele, és ez sem egy elhanyagolható szempont. Még nem vettem észre, hogy fúráskor, födém, betonfal stb,, ütne a tokmány, még tipliknek megfelelő kisebb furatoknál sem, bár a fúró is aránylag rövid ilyenkor.
Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak ezzel a márkával, ha újat kéne vennem, biztosan ezt vennék megint.
További szép napot!