Plaszlo írta: Sokat nem lehet találni a neten erről a gépről, de amit találtam, abban sincsenek hibakódok.
Ez valamilyen figyelmeztető jelzés, valamit nem talál rendben a működéséhez. Ez lehet ajtó nem megfelelő záródása (bár ekkor el sem indulna), a mosószertartó fiók nincs rendesen betolva, eltömődött a vízbevezetés, esetleg nem kap vizet, eltömődött, vagy tele van a szivattyú szűrője. Ezeket kellene átnézni első körben.
Sokat nem segítettél a leírásoddal: elindul és leáll. De mikor?? Rögtön indulás után, vagy valamivel próbálkozik és utána áll le?
Az érthetőség kedvéért kiindulok a Whirlpool mosógép indulásából: bekapcsol az elektronika, önellenőrzés, bezárja a mosógép fedelét 2. ellenőrzés, megforgatja a dobot 3. ellenőrzés, kiszivattyúzza a maradék vizet 4. ellenőrzés, vizet enged be 5. ellenőrzési pont. Ennyi mindent ellenőriz, mielőtt mosni kezdene, és utána jön a fűtés és ellenőrzése.
Nálad hol akad el??
Mosó programnál vizet beenged kezd forogni de nekem úgy tűnik gyorsabban mint más gépeknél tapasztaltam, majd megáll.
Centrifugálásnál leszív kezd forogni de még van benne víz majd megáll.
Szárításnál mindjárt megáll.
Minden esetben 7-et villog és ezt ismétli.