Samsung WF-R1256 elöltöltős mosógépem van. Tegnap elvégzett egy mosást tökéletesen, csipogva jelezte a végét. Második mosásnál eljutott az öblítésig, ki is szivattyúzta a vizet, de centrifugálni nem kezd el. Állandóan csak szivattyúzná a vizet, pedig már nincs is benne. A vízleeresztő cső úgy néz ki nincs eldugulva, mert öblítés után amikor kiszivattyúzza a vizet, óriási erővel jön ki belőle a víz.
Egyszer volt már egy ugyanilyen probléma, akkor a vízleeresztő cső volt eldugulva (egy 5Ft-os volt beszorulva), de akkor csak csordogált kifelé a víz. Szétszereltük, kiszedtük az érmét és jó is lett.
Egy-két ruhát raktam csak be gyorsmosára (mert más már mondta, hogy valószínűleg túl sokat raktam bele és az a baj).
9 percnél nem akar túllépni a gép, folyton csak szivattyúzná a vizet.
Olvasgattam, kutatgattam itt a neten és talán a vízszintérzékelővel lenne a gond? Az is el tud dugulni?
Előre is köszönök bármilyen segítséget!
Egyszer volt már egy ugyanilyen probléma, akkor a vízleeresztő cső volt eldugulva (egy 5Ft-os volt beszorulva), de akkor csak csordogált kifelé a víz. Szétszereltük, kiszedtük az érmét és jó is lett.
Egy-két ruhát raktam csak be gyorsmosára (mert más már mondta, hogy valószínűleg túl sokat raktam bele és az a baj).
9 percnél nem akar túllépni a gép, folyton csak szivattyúzná a vizet.
Olvasgattam, kutatgattam itt a neten és talán a vízszintérzékelővel lenne a gond? Az is el tud dugulni?
Előre is köszönök bármilyen segítséget!