Hozzáértőktől kérdezném, vásárolnék kompresszort. Csak ház körül kéne , esetleg kerítés vagy radiátor festés, kerék, fújás, szerszámok tisztítása. Einhell gépeket néztem BT-AC 200/24 OF tipust . Ez vagy hasonló társa alkalmas az általam felsorolt dolgokra? Mir kell figyelni az ilyen készülékeknél? Túl sokat nem használnlm, csak ha éppen kell és nincs az nagyon rossz. Ezért nem akarok beleölni túl sok pénzt. A jófogáson találtam szinte féláron garival ilyen készüléket egy Győri emberke árulja. Esetleg vele kapcsolatban valakinek van tapasztalata?
Üdv
Egy TIP nevű olajmentes barkács kompresszor van a műhelyemben. Praktikeres akciós darab. Talán 10 éve is meg van igaz keveset használom de arra amire te is szeretnéd elegendő. Azért ez nem arra való hogy órákon keresztül festéket szórjunk, hanem tényleg csak alkalmi rövid melókra. Nagy csodát ne várj tőle egyszerű szerkezet nagyon, picike szivacs légszűrővel amit én rendszeresen pucolgatok olajozok de talán még fontosabb hogy ne a festékködöt szívja a gép ha használod festésre. Annak ellenére hogy nem szabad olajozni én időnként WD40 et szoktam fújni a szívónyílásába menet közben de hogy ezzzel biztosan jót teszek e nem tudom. Talán igen mert megy még, sőt rossz sem volt. Komolyabb munkákhoz nekem szimpatikusabb megoldás valami "kiszuperált" teherautó kompresszort hajtani villanymotorral mint venni gyárit. egyrészt lényegesen olcsóbb, mégis csak barkácsolás összerakni, és azok bírják a tartós üzemet valóban. Ha olcsó kategóriában gondolkodsz én megvárnék valami akciót inkább. Ezek a Józsefvárosi piacról származó neten árult cuccok mégsem az a kategória ahol nagy vágyaid lehetnek a garit illetően. Sőt megeshet hogy két hét múlva már ki sem cseng az a szám amin megrendelted