Akkor először ezt kellene megnézned. A berántószerkezetet nem nehéz leszedni, 3 csavar tartja a burkolat tetején. Azt is nézd meg, hogy az indítóköröm vissza tud-e menni a helyére, ha visszaengeded a berántókötelet.
lalibatyo írta: Én is épp ma indítottam a vasat először és hát tudtam hogy nem lesz egy könnyű menet. A hidegindító spray nagy segítség
-Jól gondolod hogy a fekete füst a sok benya a kék meg a sok olaj. Nem biztos hogy buherálni kellene azt a karburátort, állásban nem romlik el. Én először a légszűrőt cserélném vagy pucolnám ki, mert a kevés levegő is bajok forrása. A múlt évi por szinte beleköt a szűrőbe. Amikor briggs motoros masinám volt annak évente 2-3 alkalommal is vörös izzásig kellett hevíteni a gyertyáját gázforrasztóval hogy leégjen róla a sok trutyi. (ette az olajat ) Ezután lepucoltam beállítottam a szikraközt és úgy ment hogy csoda. Persze a gyertyacsere is ugyanaz lenne csak ez olcsóbb Talán a benzint is cserélni kellene friss anyagra a tankban, lehet kipárolgott a "lényeg" belőle.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 26 vendég