Sziasztok!Írtam már hogy le cserélték a Stihl ms 230-asomról a karbit egy Walbrora a H csavart be állítottam ,jól is megy, csak most az L kéne be állítsam(szerintem) mert alapon fuldoklik,darabosan megy,és ha alapon járatom egy kicsit mikor ráhúzom a gázt nagyon füstöl.És nem tudom hogy kell e az LA csavaron is állítani e? Köszi előre is a választ!!! SZIASZTOK.
vekonygabor írta: sziasztok érdeklődnék,vettem egy partner fűrészt,kicsit kétségbeestem,mert megnéztem pár fórumon gagyinak titulálják.mivel nem ismerem annyira nem tudom jó vásárt csináltam-e.szerintetek? a fűrész új,úgyhogy egy kis időnek el kell telnie mire véleményt tudok róla alkotni.Mivel utólag olvastam róla már azt sem tudom biztosan ki a partner eredeti gyártója.
Üdv!
Kinek kedve és ízlése szerint. Gyakorlatialg ezek már egy kaptafára készülnek, pusztán az alkalmazott anyagok minősége, milyensége változik. De legtöbbször pusztán a felirat. Nekem egy farmer típusú van, lassan 4 éve, hogy jó időbe mondjam, a benzinen és az olajon kívül más még nem kellett beletölteni. Elég sok fát vágtam is és döntöttem is vele, szerintem alkalomkszerű, nem ipari méretekben való használatra megfelelő.
Tavasszal a használatot követően érdemes alaposan megtisztítani, kisöpörni a forgácsot, a beragadt vékonyabb ágakat, a lánvezetőt és a láncot - én speciel fogkefével csinálom - vékonyan átkenni láncfűrész olajjal.
Fontos szabály: Legyen mindig éles a lánc, használd a rönkfogót, ne a végével vágj, hagyd, hogy magától dolgozzon, akkor ahogy mondani szokás, örök élet, meg két nap.
További szép napot!