Az eredményről is számolj be.
Nos kicsit sokáig tartott hisz az alkatrészt ki is kellet fizetni + megkellet érkezen ma ez megis történt.Lelkesen beszereltem mindent,de sajnos semmi változás továbbra sem ad szikrát bár már bizakodó vagyok hisz müködöképes alkatrészt kaptam.(Gondolom hisz akkor nem alkatrész lenne)A képen az uj tekercsel és új megszakitó kondenzátorral látható a gyújtási rész.De az uriember elküldte nekem a teljes alaplapot amiről lekelet szereljem a megszakitótt és a kalapácsot,és felszereltem a saját alaplapomra.Talán itt rontottam el valamit mert nem gondoltam volna hogy talán ez gondhoz vezethet,mert a kalapácsnál nem tudom hogy állitsam be a hézagot vagy mihez viszonyitsak mert a tengely amire rávan vezetve enyhén tojás alaku és attól függően hogy a tengely hol áll a kalapács kinyit vagy majdnem bezárodik.Zöldel jelöltem a kalapácsot.
U.i:most vettem észre utolag szerkesztve az irásom picit magolva a neten találtam infót..Azaz észrevettem hogy ugy raktam össze a megszakitó kalapács nem ér össze,én balga laikus nos a mágnesen ami forog a tekercs körül van egy nagy D jelölés rovátkával ami az alaplapon is megvan jelölve ebben az állásban nyit a legjobban a kalapács majd forgás iránynak megfelelöen durván egy negyed fordulat után egy nagy A majd nagy F és egy U nagy betü ezek körülbelül félcentire követik egymást majd 1,5 centire egy nagy T jelölésü rovátka végül majdnem egy teljes fordulat után egy nagy M és végül egy nagy I betü van rajta és kezdödik elölről.Megfigyeltem a dugatyú mozgását a D jelnél van a Maximum magasságon és ekkor van a kalapács teljesen nyitva az UFA -nál van a legalján és a T jelzésre elindul felfelé a dugatyú mire az MI jelzéshez érünk a dugatyu majdnem teljesen fent fan és egy pillanaton belül mellete van a D jelölés és kezdödik minden elölröl.Most megprobálom azt hogy amikor nyit a kalapács azaz a D pozicióban a hézagot beállitani 0,4mm re mert mindenhol ezt irogatják,talán az lehetett a baj hogy a kalapács nem zárta a kört....de minden segitséget elöre is megköszönök ha valaki tudna segiteni!