Szia
Ez a wc tartályos projekt semmi különösebb extrát nem igényel. Egy "alap" házi vízmű már elegendő.
Ez a wc tartályos projekt semmi különösebb extrát nem igényel. Egy "alap" házi vízmű már elegendő.
lalibatyo írta: ÜdvűSzeretnék érdeklődni,hogy a pedrollo 4BLOCKm 2/13 szivattyúhoz milyen vastagságú kpe csövet tegyek visszacsapó után?
A kérdést a felhasználni kívánt vízmennyiség dönti el. Számtalan esetben láttam olyant amikor a kút tud 10-15 litert percenként, de a szivattyút 32 es KPE csővel szerelik
Minek ? -hogy jó nehéz legyen ha ki kell venni a kútból , vagy hogy kétszer annyiba kerüljenek a szerelvények ?
Ha a vízfogyasztás 50 liter/perc alatti akkor a 25 ös KPE is elég.
Láttam az aldis újságban egyet, ez is jó lehetne?
lalibatyo írta: Üdv
Hát én olyan 50 liter körülivel kezdeném ha digitális a nyomáskapcsoló. Ugyan arról nem beszéltél minek a 13 as szivattyú de gondolom 20 nál mélyebben van a víz a kutadban azért. A jobb komfortérzet az 2,5-3,5 bar nyomás tartományban van, 4 fölé nem kellene menni mert kiveri a poharat a kezedből a víz.
lalibatyo írta:Láttam az aldis újságban egyet, ez is jó lehetne?
Lehet jó csak nem arra amit te akarsz mert az egy szivattyú és egy szivattyú vezérlő egybe építés. Vagy legfeljebb veszel egy 24 literes tartályt és kiegészíted vele.
lalibatyo írta: Üdv
A profi megoldás saválló kötél saválló bilincs. SAVÁLLÓ nem pedig horganyzott vagy bevonatos. Ez nem nyúlik és erős is. Ha karabinert használsz csak a saválló a jó, mert ha agresszív a víz elég hamar "el fog fogyni". Ha ez drága akkor 8 as "vitorlás" kötél de az nyúlni fog így előbb utóbb a KPEcső lesz a tartó elem, tehát a kötelet vagy utólagosan megfeszíted alkalmanként vagy úgy képzed ki a kpe cső rögzítését hogy az is részben teherviselő lesz. Viszont ha nyúlik a kötél akkor a kábelt hosszabbra kell hagyni mert a kábel nem lehet teherviselő elem sosem
lalibatyo írta: Ha ennyire erőlteted azt a karabinert akkor tegyél, mi nem használunk.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég