quovadis írta: Itt vannak az ígért képek, ezeken talán áttekinthető a rendszer.
Valamit rosszul csináltam a képfeltöltéssel, de a fotó megosztó oldalán
a házi vízellátó albumban, elvileg megtekinthetők.
quovadis írta: Itt vannak az ígért képek, ezeken talán áttekinthető a rendszer.
lalibatyo írta: Üdv !
Egy linket tegyél be légyszi a képekhez amin megnézhetnénk.
Tudja valaki, hogy a membrános " mélykúti" szivattyú szelepének mennyire kell zárni nyugalmi helyzetben ?Szétszedtem, mert alig szívott valamit és azt tapasztaltam, hogy az alsó felébe töltött víz simán kifolyik.
lalibatyo írta:Tudja valaki, hogy a membrános " mélykúti" szivattyú szelepének mennyire kell zárni nyugalmi helyzetben ?Szétszedtem, mert alig szívott valamit és azt tapasztaltam, hogy az alsó felébe töltött víz simán kifolyik.
Hát ezek a szivattyúk nem tartoznak a kedvenceim közé. Rengeteg baj van velük és rengeteg bajt is okozhatnak. Persze vannak kivételek és az áruk az nagyon csábító, még 8 ezer alatt is látni esetenként bevásárló központokban. A szelepeknek tökéletesen kellene zárni mert különben az történik amit írsz. Rengeteg változat létezik már ezekből így konkrét tanácsot nem tudok adni képek nélkül, de szemmel látható szakadás törés repedés szokott a baj lenni. Esetenként fellazul a csavar ami a membránt rögzíti. Ha nem figyelmes az aki szereli előfordul hogy beállítások nem sikerülnek összerakás után.
Közben rájöttem, hogy maga az alumínium-ház elkopott a homoktól. Most következik az "ezermesterség ", hogy legyen egy szelepfészek
jani749 írta: miért nem kapja fel aszivattyú a vizet
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 24 vendég