Köszönöm a válaszodat. Közben a fórumon már volt egy erről szóló hozzászólás. Idézem:
Ez így járható út mit gondolsz?
Szuper. Annyi szépség hibája volt a dolognak, hogy a kinyitottam a csapot lecsökkent a nyomás (1,8 bar nal kapcsol a kontrol), majd kapcsolt a szivattyú és onnantól minden ok volt. De ez a nyomás csökkenés ba..tatta a csőrömet. Ki kombináltam, hogy mivel az control áramlást érzékel, ezért, ha a szivattyú és a control közé beépítem a régi vízmű tartályát, akkor ha megnyitom a csapot, a tartályból préselődik a víz a controlon át, ami érzékeli az áramlást, így az majd bekapcsol rögtön. Így is tettem és a dolog tényleg így működött. Kinyitottam a csapot, kb 2 tizedet esett a nyomás és kapcsolt a szivattyú. Viszont leállásnál gondolom valami lökéshullám lehet, amit a tartály felerősített így egy pillanatra leállt majd elindult 3x, utánna állt le. Ez így sem volt jó, szóval agyaltam tovább és azt találtam ki, hogy a tartályt elosztom és a control utánra is rákötöm, így a lökéshullámot kétoldaról kapná a control, így azok kioltanák egymást. Összeraktam így és azóta tökéletesen működik. Ahogy nyitom a csapot 2tized nyomás esés, indul a szivattyú. Így gyakorlatilag tökéletes a zuhanyzás is. Szóval öröm és boldogság. Azt tervezem még, hogy a wc-t és a mosógépet külön vezetékre rakva rákötöm a tartályra. Így oda nem a controlon keresztül folyna a víz, ami így csak az alacsony nyomás miatt kapcsolna be.
Ez így járható út mit gondolsz?