Az még nem kizáró ok, hogy külföldről hoznak be gépeket. Ausztriában, Németországban nem kínlódnak sokat a javítással, hamarabb vesznek újat. Jó forrásból jó gépeket lehet hozni, egy hozzáértő lelkiismeretes ember adhat el korrekt állapotú gépeket, lényeg ne problémázzon ha ki akarod próbálni.
A jobbak külföldi nagy barkácsáruházaktól szerzik a minimális hibával lecserélt, szállítási sérült gépeket, ezek jó vételek lehetnek.
Vettem én is így kompresszort, nem tudom mire használták, de valamilyen vörös port találtam a legkülönbözőbb helyeken (nem Devecseri), felteszem eltömítette a légszűrőt is, és visszavitték, hogy rossz. Azóta is működik rendesen, semmi baja.
Szóval keresgélni kell, jó ha van veled egy szakértő is.
A jobbak külföldi nagy barkácsáruházaktól szerzik a minimális hibával lecserélt, szállítási sérült gépeket, ezek jó vételek lehetnek.
Vettem én is így kompresszort, nem tudom mire használták, de valamilyen vörös port találtam a legkülönbözőbb helyeken (nem Devecseri), felteszem eltömítette a légszűrőt is, és visszavitték, hogy rossz. Azóta is működik rendesen, semmi baja.
Szóval keresgélni kell, jó ha van veled egy szakértő is.