Űdvözlet! 2 éve vettem egy whirlpool 2320 mosógépet ment is 2 évig rendesen, kimélve volt 40 fokon mosott legtöbbször, most hogy már lejárt a garancia meghibásodott, 3 at fordul a dob a program kezdetén bele enged egy kis vizet és ég az összes led rajta és villog a szervizkulcs, és leáll, hivtam mosógépszerelőt, immáron 7 szerre volt kint kicserélte a motorját, ment egy mosást. Megint elöjött ugyan az a hiba, megint kijött kicserélte a programkapcsolót, az alaplapot,az egész programpanelt, megint egyet lehetett mosni, megint elő jött a hiba, megint kijött szétszedte a le eresztő csövet, a vizcsövet a szürőjét, semmi nem volt benne tiszta volt, kifizettem 45 ezer forintot és itt állok egy döglött géppel mert a szerelő már ki se jön hozzá,volt már valakinek ilyen problémája? én többé az életbe soha de soha whirlpoolt. A konektorba 238 volt van, azt mondta a szerelő hogy lehet hogy sok neki, de akkor a társasházba mindenkinek szarnak kéne lennie a mosógépnek, de jó mindenkinek. Mit lehet egy ilyen mosógéppel kezdeni? nincs olyan ellenségem akinek el tudnám adni,könnyű dumálni a mosógép szerelőnek hogy meg kell tőle szabadulni újonnan lett 70 ért és most 45 ráköltve.És szar még mindig.
Üdv!
Whirlpool márkaszerviz végezte a cseréket? Számlák megvannak róla? Mivel szinte minden fontosat kicseréltek rajta - és lassan kifizettél egy új gépet - én most a vevőszolgálatnál próbálkoznék, mert nonszensz, hogy ne lehessen megjavíttatni a gépedet. Már csak márkavédelem miatt is érdemes lenne megpróbálni.