Ezermester Fórum

Kerti munkák, virágok, növények, öntözés, kútfúrás, kertépítés, medence
13 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok!Szeretném kérdezni,hogy betonból készült teraszom minden télre bezöldül,algásodik.Van olyan szer,festék,ami teljesen megszünteti a problémát,vagy köveztessem le,és akkor eltűnik?
Szia! Azon töprengtem, vajon normális-e, hogy a teraszomon a beton minden télen kizöldül és algákat hajt ki. Megkövezhetem és eltüntethetem, vagy van valami vegyszer vagy festék, ami végleg megszabadulna ettől?
Szia! Megkérdeztem, hogy jellemző volt -e a teraszomon lévő beton zöldre és támogatni az algákat minden télen. Van -e olyan anyag, amelyet kőhöz tudok megszabadulni tőle. vagy van -e olyan festék vagy egy vegyi anyag, amely végül megteszi a trükköt?
A nagy nyomású mosó szépen leviszi. Igazából nem száraz azért algásodik. Vannak kerti tavi, vagy medencéhez való algaölő vegyszerek ha olyan súlyos a baj egy próbát megérhet.
GB WhatsAppGyakori, hogy a betonteraszok kizöldülnek és télen algák nőnek a nedvesség és a napfény hiánya miatt. Használhat algairtó szert vagy speciális festéket, de a rendszeres tisztítás és karbantartás is segíthet megelőzni a későbbi növekedést. Egy másik lehetőség a terasz kővel való cseréje.
Az algák eltávolítása a betonteraszról esztétikai és biztonsági szempontból egyaránt elengedhetetlen. Az algák növekedése csúszóssá teheti a felületet, és idővel veszélyeztetheti annak integritását. Hatékony algamentesítési stratégia megvalósításával, például nagynyomású mosással alga-specifikus tisztítószerek használatával a terasz visszaállítható az érintetlen állapotába, így tiszta és tetszetős külső teret biztosít.
Használhat algaellenes terméket vagy speciális algáknak ellenálló festéket, hogy elkerülje az algák kialakulását a betonteraszon. Ezek a gyógymódok segíthetnek a probléma megszüntetésében és a visszanövés kockázatának csökkentésében. Alternatív megoldásként megkövezheti a teraszt, ami segít meggátolni az algák fejlődését.
To remove algae from a concrete terrace, start by sweeping the surface to eliminate debris. Mix water with a cleaning agent like bleach or white vinegar, and scrub the algae-covered areas with a stiff-bristled brush. Rinse thoroughly with a hose or pressure washer. For stubborn stains, repeat the process. Consider sealing the concrete afterward to prevent future algae growth. Always wear gloves and ensure proper ventilation while cleaning. واتساب الذهبي
13 hozzászólás Oldal: 1 / 1