Egy kis segítséget kérek Szeretnék a kerti csaphoz egy kerti csapszekrényt telepíteni, és nem tudom, hogy a kerti csap föld alatti elzáróját miként tudom felhozni a csapszekrénybe Megnéztem a csapszekrényeket, és mindegyik amit láttam, egy föld feletti szekrény, alja nincsen. A jenlegi föld alatti elzárócsap kinyitása és elzárása egy T alakú hosszú szárú kulccsal történt, de sajnos valaki - nem egyedül használjuk a kertet - megszakította a menetet. Ezért szeretném fölhozni az elzárási lehetőséget, mert a T kulccsal könnyen megszakítják ismét a lenti csap menetét, mert túl nagy az erőkar a teherkarhoz, s és áshatok le újra Ezért kérnék segítséget, mert nem tudom milyen csapot vegyek a lenti helyére, másmilyen kell-e, ha földfelszíni elzárást szeretnék, vagy ugyanolyat, csak még más is kell hozzá. A másik gondom, hogy nem tudom azt sem, hol nézhetnék utána, hogy a csaptól a csapszekrényig lévő szakaszon egy csőben kell lennie az elzárónak, és kell-e hogy legyen alja is a csapszekrénynek? Ha valaki tudna ebben segíteni, nagyon jó lenne Az is elég lenne, ha küldene egy linket, miként kell telepíteni a csapszekrényt, mikből áll az egész, milyen eszközökből, idomokból, alkotó elemekből, és mindez két főelzáró csaphoz elkészítve mekkora csapszekrényre van szükség.
Tudom, hogy igen bonyolultan írtam, de tényleg nem tudom, hogy hogyan tudnám ezt összehozni. Köszönöm szépen előre is, akinek van türelme elolvasni és esetleg segíteni is tud
Tudom, hogy igen bonyolultan írtam, de tényleg nem tudom, hogy hogyan tudnám ezt összehozni. Köszönöm szépen előre is, akinek van türelme elolvasni és esetleg segíteni is tud