Hát ha kellő mélységre van telepítve nem pedig csak pár centire a víz alá lógatva (tehát kizárható hogy levegőt is szív) akkor vagy széthullóban a belseje vagy a gumi szelepje tönkre menőben, de voltam olyan szivattyú hiba keresésen ahol csak becsúszott a slag a kútba és megtört és hát erre nem gondoltak.....
lalibatyo írta: Hát ha kellő mélységre van telepítve nem pedig csak pár centire a víz alá lógatva (tehát kizárható hogy levegőt is szív) akkor vagy széthullóban a belseje vagy a gumi szelepje tönkre menőben, de voltam olyan szivattyú hiba keresésen ahol csak becsúszott a slag a kútba és megtört és hát erre nem gondoltak.....
Kellő mélységben van, és a tömlő sincs megtörve. Mint írtam, vadonat új, nullkilóméteres. Mivel a jófogáson vettem, gari nincs. Gépész vagyok, nagyon bonyolult a szétszedés, javítás, összerakás?
Talán az is lehet segítség a diagnózis felállításában, hogy aggregátorról használom, (az aggregátor tuti jó), és amikor rendesen nyom a szivattyú, akkor félreértelmezhetetlenül más (terheltebb) hangja van az aggregátornak.
Feri