szrnap írta: Kedves fransis69!
Hát elolvastam értelmeztem, nem semmi. Sajnos viszont a faanyag miatt, ez annyira drága lesz, hogy anyagilag nem fog beleférni, de kiszámolom.
Ezen kívül a kérdéseim:
Szegedi is jó, vagy ragaszkodsz a bajaihoz? < végül is mindkettőt szeretem, de a kettő között csak a házi hosszú metélt és a halfej a különbség a többi fényesítés
Bitugél helyett fólia? Mert a száradás miatt időigényes, és mert +5 fok felett lehet csak dolgozni vele. < gondoltam én is rá. Gondold át te is. cca. 30cm tüske vagy fésűfog áll felfelé rengeteg, a talp nem rögzíthető a fóliához sz.tem. Addig amíg a felső raszter nem kerül rá, az egész dolog igen ingatag lenne, hiszen még az éldeszkán kötéltáncolsz is a höszig. filcelés közben...
Ha jól értem a hőszigetelésnek össze kell érnie a homlokzatival, de a leírás szerint a talpszelemen belső oldalára kell tenni az osb lapot, tehát akkor kívűlről kel betömködnöm a többit? Miért kell teknőt készíteni? < érdekes az emberi agy, vagy legalább is az enyém. Egy üzleti tárgyalás közepette, szimultán dolgozott a tudatalattim. Ahogy elmentek, egy más változatot csatolok erre kérdésedre, nem is kellett gondolkoznom a t.alattim diktálta a vonalakat . A tudatalattim megsúgta azt is, hogy oda be sem lehet férni, tehát a teknős kérdésed alapja azonnal sztornó lett...
Szrnap
Itt minden világos úgy hiszem, csak a "teknő" eltűnt. A többi része változatlan. Ahhoz, hogy korrekt módon szigetelhető legyen, egy-egy ütemet határozottan be kell fejezni, másként az átmenetek problémásak páratechnikailag.
A korábbi rajz érthető? Azon nincs talplemez a tüskén, fogazott az alja, az a része egy más födémre szól, azzal a résszel azon ne foglalkozz!