Szilvi írta: Helló!
Szóval, ha valakit érdekel az F08 hibakód: meghalt a fűtőszálad a mosógépbe, teljes csere!
Ja,...és Calgont ne használjatok a mosáshoz, mert ablakon kidobott pénz, a fűtőszálam olyan vízköves volt mint a reklámokban, pedig minden mosáshoz használtam!
Üdv.:Szilvi
Egyszer használtam még az elején 1 doboz Calgont, mert kíváncsi voltam rá mire jó, de semmi különbséget nem találtam. Azóta többet egyszer sem, még a mosógépemhez kapott próbaadagot sem bontottam fel. Én szereltem anno elég sok mosógépet és mindig felbosszant az idióta reklámjuk, ami minden hibáért a Calgon hiányát okolja.
Csak egy példa:
Pár éve megkaptam nagynénémék Energomat mosógépét, mert vettek újat és nem volt szükségük rá. Én akkor darabokra szedtem és az értelmes dolgokat elraktam alkatrésznek. Miközben szedtem szét, éppen a fűtőtestek kiszerelésénél jött ki megnézni hol tartok és viccesen mutattam, így jár aki nem használ Calgont. Ő komolyan felelte, mindig használták az elejétől fogva. A fűtőtest természetesen tele volt vízkővel és a mosódob külső fele is tiszta matt volt. Az én gépemben Calgon nélkül teljesen tiszta és fényes volt a dob külső fele, pedig mostunk vele rendesen.
Erről ennyit.