Múlt héten voltam nyíregyházán Ha hamarabb írsz elmentem volna tanácsot adni! Fotót csinálj és segítünk. A rajzodról egyből kiderül, hogy Pl.: vtc511 hiányzik. Puffernél ez nagyon fontos. Kazánod hőfoka ezért nem nagyon megy feljebb, mert a puffer aljából szívja a hideget. Csak ha ez a réteg is átmelegszik akkor szívna melegebbet. A vtc511 ezt biztosítja. Különböző patronú létezik belőle. Visszakever a visszatérő ágba az előre menőből meleget. Ezzel biztosítja a kazán üzemi hőfokát. Így nem kátrányosodik le. Ez csak egy észrevétel ha lesz fotó megy a többi tanács is Sajnálom ahogy jártál. Ezek a tipikus munka szégyene. Ne tudd miket bontottam mér el én is " Szakember " által készített vegyes bekötést.
A legutóbbi extrém az egy 1/2" al bekötött vegyestüzelés, zárt rendszerve, közvetlen radiátorokra, se vészhűtő se semmi!! Egyedül egy 12 literes tágulási, ami nem volt előfeszítve, így az sem ért semmit, de mondjuk a mérete miatt mindegy is az előfeszítése .
Szóval nem egyszerű "szakit" találni pláne jót nem .
A legutóbbi extrém az egy 1/2" al bekötött vegyestüzelés, zárt rendszerve, közvetlen radiátorokra, se vészhűtő se semmi!! Egyedül egy 12 literes tágulási, ami nem volt előfeszítve, így az sem ért semmit, de mondjuk a mérete miatt mindegy is az előfeszítése .
Szóval nem egyszerű "szakit" találni pláne jót nem .