Sziasztok,
Terasz fedés ügyben szeretnék segítséget kérni:
1.a problémám ott van (az első ),hogy nálam a tetőszerkezet gerendái lelógnak a teraszajtó/ablak tetejéig (csatoltok fotót),így a falra "applikált" tartó és onnan kifutó gerendák - szerintem legalábbis- elbukott ötlet.
A terasz maga 5x3 méteres, a fedett rész kb. 2,5( ez a méret túllógna kb 0,5m-rel) x 4,5M
Kérdésem: szerintetek hogyan lehetne ezt megoldani,hogy gusztusos legyen.
Külön problémának érzem,hogy a magassága 238 cm a belógó szarufa aljának.
Sétálva sógoroméknál láttam egy megoldást,hogy a szarufákhoz van rögzítve a gerenda, mindenféle alátámasztás nélkül.
Idővel nem "húzza" le ez a tetőszerkezetet?
Nem kívánok komoly fedést a terasznak, kb 40% polikarbonát, a többi zsindelyes megoldás lenne.
Csatoltam fotókat a sajátomról és az ellesett megoldásról:
Köszönöm a segítséget
Terasz fedés ügyben szeretnék segítséget kérni:
1.a problémám ott van (az első ),hogy nálam a tetőszerkezet gerendái lelógnak a teraszajtó/ablak tetejéig (csatoltok fotót),így a falra "applikált" tartó és onnan kifutó gerendák - szerintem legalábbis- elbukott ötlet.
A terasz maga 5x3 méteres, a fedett rész kb. 2,5( ez a méret túllógna kb 0,5m-rel) x 4,5M
Kérdésem: szerintetek hogyan lehetne ezt megoldani,hogy gusztusos legyen.
Külön problémának érzem,hogy a magassága 238 cm a belógó szarufa aljának.
Sétálva sógoroméknál láttam egy megoldást,hogy a szarufákhoz van rögzítve a gerenda, mindenféle alátámasztás nélkül.
Idővel nem "húzza" le ez a tetőszerkezetet?
Nem kívánok komoly fedést a terasznak, kb 40% polikarbonát, a többi zsindelyes megoldás lenne.
Csatoltam fotókat a sajátomról és az ellesett megoldásról:
Köszönöm a segítséget