Ezermesterek segítségét szeretném kérni.Mit lehet tenni a vizes falakkal? Tégla építésű sátortetős házról van szó a 60as években épült.Egy "kőműves mester"építette annó.A szuterén részt szeretném felújjítani.Sajnos a falak feláztak,most hogy a vakolatot levertem nagyon meglepődtem hogy mik vannak a tégla közé építő elemként berakva.(Lehet szegény mester úgy hordta haza az építőanyagot onnan ahol épp dolgozott.)Van ahol 2de van ahol 4cm a vakolat vastagság.Borzalmas még női szemmel is.
Sajnos az aljzat is vizesnek tűnik,mivel lehetne megszüntetni a nyirkosságot?
Létezik olyan előre kevert vakolat amivel nem kell sokat bajlódni nem kell hozzá betonkeverő,hanem elég csak bekeverni és már lehet is dolgozni? Padló kiegyenlítőt milyen vastag rétegben kell teríteni?
Sajnos szakmai segítségem nincs,gyerekkoromban nagyon szerettem édesapámnak segíteni de sajnos az ő segítségét már nem tudom igénybe venni. Mivel azóta már sok új dolgot találtak ki amivel megkönnyítik az építkezéseket ezért nemtudom mi az ami igazán hatékony lenne.Ezért kérem az önök segítségét. előre is köszönöm. üdv.
Sajnos az aljzat is vizesnek tűnik,mivel lehetne megszüntetni a nyirkosságot?
Létezik olyan előre kevert vakolat amivel nem kell sokat bajlódni nem kell hozzá betonkeverő,hanem elég csak bekeverni és már lehet is dolgozni? Padló kiegyenlítőt milyen vastag rétegben kell teríteni?
Sajnos szakmai segítségem nincs,gyerekkoromban nagyon szerettem édesapámnak segíteni de sajnos az ő segítségét már nem tudom igénybe venni. Mivel azóta már sok új dolgot találtak ki amivel megkönnyítik az építkezéseket ezért nemtudom mi az ami igazán hatékony lenne.Ezért kérem az önök segítségét. előre is köszönöm. üdv.