Tiszteletem!
A gyerekem felújíttatta a lakását. Konyha fürdőszoba új csempét kapott stb.
A "festő" mély alapozóval átkente a falakat,majd kifestette.
A gondunk ott van, hogy a csempén a fugákban foltok lettek a mély alapozótól, amit nem tudunk eltávolítani.
Mi kifizettük a festőt és abban a tudatban voltunk, hogy lemossuk és minden eltűnik, de nem így lett.
Ki tudja, mivel lehetne eltávolítani a foltokat? ( A mély alapozó nevét nem tudom, de 4-szeres vízzel való hígítást kellett hozzá)
Kérem, aki tud a foltok eltávolítására megoldást és megírja, annak örülnék.
Most "messzire megyek"! Ha a festő sem tudja eltávolítani,(nagyon nem is akar tudomást venni róla) mit tehetek kényszerítés nélkül, hogy helyre hozza a hibát?
Mivel a gyermekem több száz kilométerre lakik, tőlem nem nagyon tudok neki segíteni.
Ő meg nem igen lépett még előre az ügyben.
Bár milyen megoldás javaslat érdekel. Eseteleges törvényes "kényszerítési" lehetőség is érdekel.
majszter@citromail.hu
Utó irat: Ha nem jó helyen tettem fel a kérdést jelezzétek.
Köszi
A gyerekem felújíttatta a lakását. Konyha fürdőszoba új csempét kapott stb.
A "festő" mély alapozóval átkente a falakat,majd kifestette.
A gondunk ott van, hogy a csempén a fugákban foltok lettek a mély alapozótól, amit nem tudunk eltávolítani.
Mi kifizettük a festőt és abban a tudatban voltunk, hogy lemossuk és minden eltűnik, de nem így lett.
Ki tudja, mivel lehetne eltávolítani a foltokat? ( A mély alapozó nevét nem tudom, de 4-szeres vízzel való hígítást kellett hozzá)
Kérem, aki tud a foltok eltávolítására megoldást és megírja, annak örülnék.
Most "messzire megyek"! Ha a festő sem tudja eltávolítani,(nagyon nem is akar tudomást venni róla) mit tehetek kényszerítés nélkül, hogy helyre hozza a hibát?
Mivel a gyermekem több száz kilométerre lakik, tőlem nem nagyon tudok neki segíteni.
Ő meg nem igen lépett még előre az ügyben.
Bár milyen megoldás javaslat érdekel. Eseteleges törvényes "kényszerítési" lehetőség is érdekel.
majszter@citromail.hu
Utó irat: Ha nem jó helyen tettem fel a kérdést jelezzétek.
Köszi