Nos hőmérőm nincs itthon, de vödröztem egyet. Hetven fokra beállitva, vegyesen engedve a vizet, tehát körülbelül felesben keverve hideget és meleget, 12 vödör viz jött ki, mielőtt hideg kezdett jönni a csapból. A vödröt mindig nyolc literig töltöttem. Szerintem ez kevés egy 80 literes bojlertől.
Pluszban megint produkált egy újabb hibát, két napja 70 fokra volt állitva, de azt vettem észre, hogy folyamatosan világit az összes hőmérséklet, egészen 80 fokig, mintha addig lett volna beállitva. A bojler ki-be kapcsolása után azonnal csak hatvan fokig világitott és a hetvenes jelzés kezdett villogni.
Azt hiszem ezek a tünetek együtt már lefedik a nem rendeltetésszerü müködés együttesét, de az a baj, hogy a szervizes akit a központ megadott, az a jövő héten valamikor ér csak rá, a másik Zuglói szerviz kategorikusan közölte hogy tele vannak munkával, egyáltalán nem tudnak az én gondommal foglalkozni, ráadásul aki majd egyszer ráérne, annak a hangján is azt éreztem, hogy nem igazán hiszi el hogy a bojlerrel bármi gond van, az első megjegyzése az volt, hogy a nyolcvan liter nem olyan sok.
Mindegy, megvárom mit mond a szerelő, ha nem lesz változás, akkor kénytelen leszek a gyártó céget megkeresni.