Kedves Via!
Lassan már 5 éve csak ezzel foglalkozom, elég sok referenciával a hátam mögött.
Tapasztalatból írom a fentieket. Egyet biztosan állíthatok: a szőnyegpadlóról LEBESZÉLNÉM, mert pár hónap múlva annyi atka lesz benne, hogy meggyűlöli azt a napot, amikor megvette. A hagyományos porszívókkal lehetetlen tisztán tartani. Puha meg meleg, de az asztma melegágya! A laminált is tud meleg lenni (melegebb mint a kő
), mi is mezítláb közlekedünk rajta itthon. Tetőtérben, ahol eleve melegebb van (ha jó a tető szigetelése), nem lesz hideg a padló. Keménynek kemény, de nem a fejünket fogjuk bele verni
Sokkal könyebb tisztán tartani, gyakorlatilag nem tapad meg rajta a kosz, mert a felülete nem engedi. Könnyű letörölni. Arra kell csak figyelni, hogy ha kiömlik a víz, akkor azonnal fel kell törölni, mert ha beszivárog az illesztéseknél, akkor visszafordíthatatlanul feldagad. Ezen kívül az éles tárgyakkal való karcolást nem bírja. Ha ezeket betartják a lakók, akkor sokáig lesz a lakás dísze( ha minőségi padlót vesz)
Ha pesti, akkor esetleg megnézheti a miénket (XIV ker), vagy nézze meg a Bécsi-úti Diegoban. Ott nagyon segítőkészek a fiúk (nem mindenhol
) A szakember keresőben megnézhet néhány képet a munkáimról(Gálosi Zoltán), bár többnyire csak lépcsők.Ha kérdése van még nagyon szívesen válaszolok. Vagy, ha nem biztos magában beszélhetünk a lerakásról is( 5 év alatt még nem kaptam negatív visszajelzést , pedig a telefonszámom nem változott
)
Remélem segíthettem